Jeg har hatt et lite prosjekt gående de siste månedene, mest for gøy, men også for å dokumentere min egen utvikling. “A drawing a day” går ut på at jeg har prøvd å sette meg ned å få tegnet minst en tegning per dag for å se hvordan framgangen blir når man virkelig går inn for noe. Det har vært noen travle måneder (derav mangelen på aktivitet her på bloggen), men jeg har stort sett klart å få til å tegne noe hver dag siden slutten av desember.

Tidligere har jeg bare tegnet veldig sporadisk (mest drodling når jeg kjeder meg og har penn/papir tilgjengelig) og jeg har egentlig ikke vært noe særlig opptatt av å prøve å utvikle meg. Den første tegningen nedenfor her (den med rosa hår) er tegnet i høst en gang. Jeg husker ikke helt når, men kanskje i slutten av august eller begynnelsen av september, og jeg husker jeg var kjempefornøyd selv. Jeg må le litt nå, men det er vel ikke alltid så enkelt å se seg selv helt objektivt.

Jeg startet “draw everyday” prosjektet mitt i desember en plass mellom de to damene med lilla hår oppe i høyre hjørne og den siste tegningen jeg gjorde er hun med flettene. Selv om jeg fortsatt har mye å lære er det gøy å sette bildene opp i mot hverandre for å se hvor mye som kan skje på tre måneder om man bare setter av en times tid hver dag. Det gir også selvfølgelig motivasjon til å fortsette å utvikle meg og lære nye teknikker.