Etter noe som må være den lengste bloggpausen jeg har hatt siden jeg startet har jeg endelig klart å sette meg ned og skrive en liten oppdatering. Siden sist har det blitt et nytt år, et år som forhåpentligvis vil bli fylt med mange nye og spennende muligheter. Selv har jeg omtrent en million prosjekt pågående for tiden, noe som er mye av grunnen til at det har vært lite oppdateringer her. Å sette meg ned og skrive er ikke alltid det som kommer lettest til meg, og dessverre ikke alltid det som blir høyest prioritert, men jeg har innsett at så lenge jeg ikke legger press på meg selv om å oppdatere hver dag, så er det faktisk noe jeg liker. Dermed ser det ikke ut til at denne bloggen forsvinner med det første selv om jeg mistenker at det kanskje vi bli noen endringer i tiden som kommer.

Da jeg startet å blogge for snart to år siden hadde jeg ikke så mange flere ambisjoner enn å skrive om interessene mine. Det ble litt “mote”, litt antrekksbilder, litt hår og sminke og etterhvert noen slags forsøk på illustrasjoner. Jeg har alltid visst at jeg liker å være kreativ, men er også en sånn person som vil gjøre absolutt alt på en gang. Som blogger er det lett å kjenne presset om at man må holde seg til en veldig smal nisje, men nå er det engang sånn at vi bloggere har en tendens til å vokse sammen med bloggen vår og det er vel ganske naturlig at både stil og innhold endrer seg med tiden. I snart to år har jeg puslet rundt og publisert mye rart, alt fra ganske pinlige antrekksbilder og makeuplooks til småkleine “selvutviklings” artikler på engelsk. Jeg husker at jeg ble skuffet de første seks månedene over hvor få folk som leste det jeg skrev, men i dag er jeg sjeleglad for at jeg fikk holde på og gjøre alle “feilene” mine sånn forholdsvis anonymt selv om jeg til min store skrekk oppdaget at jeg nå har mer trafikk på den gamle bloggen enn jeg hadde da den var aktiv (sånn bare til advarsel så tar et rundt ett år før det virker, men er du flink med SEO kan du plutselig få enormt mye trafikk på bloggposter du skrev for over et år siden).

Jeg vet ikke om jeg er den eneste som føler det sånn, men jeg har alltid hatt en slags følelse av at livet består av ulike kapitler på en måte. Når et kapittel er over kjenner jeg det ganske sterkt, uten at jeg helt vet hvorfor og hva det neste steget blir. Slike følelser av et nytt kapittel blir nok ekstra forsterket rundt nyttårstider, men i år kjennes det ekstra sterkt. “Follow the energy” er noe jeg prøver å leve etter. Det kan godt være frustrasjon og motstand tilstede, det betyr bare at man utfordres og vokser, men når energien ikke er der lengre, når noe ikke gir deg den gode følelsen lengre, da er det på tide å tenke nytt.

 

Akkurat nå befinner jeg meg på et stadium hvor mye av det jeg har drevet med ikke føles helt riktig lengre og jeg ønsker å fokusere på nye ting. Det er litt vanskelig å forklare, men kort forklart ønsker jeg å skrive om min mote og skjønnhetsinteresse uten at det skal være så mye fokus på meg. Jeg har ingenting imot personlige blogger og jeg ønsker fortsatt å være personlig her inne, bare uten å måtte bli møtt med hundrevis av bilder av meg selv. Det er rett og slett på tide med en liten re-brand. Problemet er at jeg ikke vet helt hvordan jeg skal gå fram.

Jeg har mange ideer, men ikke helt kunnskapen, klarheten eller evnene som skal til for å realisere dem riktig enda. Det sies at veien blir til mens man går, og det kunne ikke vært mer riktig for min egen del. I løpet av tiden jeg har blogget har interessen for design og illustrasjon økt og jeg begynner endelig å se hva denne eventuelle nisjen min skal bli. Det kommer fortsatt til å være mye mote og skjønnhet, det er en av mine store lidenskaper, men bli ikke overrasket om det kommer flere illustrasjoner her i framtiden.