Det har vært usedvanlig lite oppdateringer her den siste tiden og jeg kan bare si at det ikke er fordi jeg har gått i hi for vinteren, men fordi jeg rett og slett har prioritert andre kreative utfordringer den siste tiden. I tillegg til at det snart er jul og alt det der også.

Et av mine små kreative sideprosjekter er tegningene mine som jeg blir mer og mer glad i å holde på med. Jeg lærer stadig nye teknikker og som alt er i begynnelsen når alt er nytt og man har små fremskritt hver dag er det ganske gøy. Min siste hang up er å lage små animerte GIFs som de som følger meg på Instagram sikkert allerede har sett. Det finnes sikkert en app for dette som med alt annet, men fordi jeg er gammeldags (sprø) vil jeg gjøre det på den “ordentlige” måten og det er bant annet dette som tar mye av min tid for øyeblikket. Jeg har nemlig begynt å sette meg inn i de ulike programmene til Adobe og det er mildt sagt ikke gjort på en dag. Jeg har nå kommet til Illustrator og en helt ny verden har åpnet seg for meg for å si det sånn.

 

Her er noen av mine tidligere GIFs som jeg har laget i Photoshop. De er ganske hakkete og stygge, ikke bare fordi dette er nytt for meg og jeg ikke har mestret bevegelsene helt ennå, men også fordi PS ikke er det beste programmet å animere i. Selv om damene mine ikke akkurat er Disney materiale ennå synes jeg allikevel det er så gøy å få til bare en liten bevegelse selv om den er aldri så hakkete.