(*Inneholder reklamelenker)

En trend som har vært strekt representert både på catwalken og på gata under moteukene denne høsten er dunjakker. Gjerne store oversized og skikkelig puffy. Det er ikke all mote som passer så veldig godt til norske vinterdager, men denne trenden vil nok bli godt mottatt her til lands (selv om vi kanskje må velge å kombinere den med noe litt mindre elegant enn røde pumps). Den sporty stilen har vært å se på mang en it-girl den siste tiden og merker som Fila og Tommy Hilfiger har gjort et skikkelig comeback. Om du ønsker å være først ut med det siste er det dermed de svære sportsinspirerte jakkene, gjerne i rødt eller metallisk og litt oversize du skal gå for.

Personlig synes jeg de aller største jakkene kan bli litt overkill i og fordi jeg ikke er så høy føler jeg meg veldig fort som Donald Duck i vinterjakken sin i den Disneysnutten som bruker å gå i jula. Derfor er det fint at det finnes dunjakker som er litt mindre og ikke riktig så fluffy. Ønsker du en jakke som holder i mange år er nok sort eller hvitt det beste valget, men ønsker du noe litt freshere er den glossy lakk varianten en safe bet denne sesongen. 

1. HER // 2. HER// 3. HER // 4. HER // 5. HER