(*reklame)

Jeg har vært så heldig å få være med å teste ut et nytt hudpleiemerke som lanseres her i Norge nå i Oktober. Erborian er en fransk/koreansk hudpleieserie basert hudpleierutinen som de sør-koreanske kvinnene er så kjent for, men med en fransk vri. Sør-koreanske kvinner har lenge vært kjent for deres fantastiske hud som sies å være et resultat av en hudpleierutine bestående av opptil 18 steg. Det var nettopp denne rutinen som fascinerte franske Katalyn Berenyi såpass under en reise til Seoul at hun valgte å introdusere konseptet til et europeisk publikum. Dermed var Erborian født.

 

Norske kvinner har nok muligens et litt mer avslappet forhold til skjønnhet enn sine sør-koreanske søstre og å bruke opptil en time på hudpleie hver morgen og kveld er kanskje ikke helt realistisk for alle. Selv om Erborian produktene er inspirert av koreansk hudpleie, er de heldigvis også tilpasset oss som har litt dårlig tid om morgenen. Kort sagt er det 3 steg: Detox, boost og finish. Rens, lotion/serum/dagkrem og CC- eller BB-cream. Innenfor hver kategori finnes det flere produkter å velge mellom, og har du tid kan du velge å kjøre fullt opplegg med både oljerens, vannrens, lotion, serum og kremer, men det viktigste er at du har minst et produkt fra hver kategori da produktene er utviklet for å jobbe sammen.

Erborian

Erborian er et resultat av Katalin Berenyis reise til Seoul og hennes fascinasjon for de koreanske kvinnenes perfekte hud.

Det jeg kanskje liker aller best med den tradisjonelle koreanske hudpleien er finish produktene. BB og CC cream. Jeg elsker konseptet med at selv sminken skal være pleiende og bygge opp huden i stedet for å bryte den ned. Både BB og CC kremen var veldig fine og naturlige og gir ikke en grå/hvit tint som mange slike kremer kan, men smelter fint inn i huden. Både BB og CC krem inneholder pleiende ingredienser, SPF og tetter ikke porene. BB krem er mer dekkende enn CC krem og kan påføres i flere lag for bedre dekkevne. CC krem jevner ut hudtonen og gir en fin glød. Er du som meg glad i den dewy looken kan jeg anbefale Glow Cream. Den gir en skikkelig lekker glød til huden.

BB- cream gir et veldig naturlig og lekkert resultat og virker  i tillegg pleiende på huden.

Selv om jeg er veldig glad i BB/CC krem har jeg tidligere litt dårlig erfaring med koreansk hudpleie. Jeg prøvde for noen år siden å kjøre full 10 stegs rutine og endte opp med veldig mye kviser. Heldigvis har jeg ikke opplevd det samme med Erborian produktene. Produktene gir godt med fuktighet, men virker ikke fete og klissete slik andre koreanske produkter jeg har prøvd tidligere. Huden min føles heller ikke stram og ekkel ut etter jeg har renset den og før jeg tilfører fuktighet noe som er et stort pluss.

Erborian fåes kjøpt hos Vita og Vita.no fra Oktober 2017.