For en stund siden skrev jeg et innlegg om at e.l.f Cosmetics nå har fått norsk nettside. Det vil si at man nå kan handle så mye en vil fra nettsiden deres uten å måtte betale ekstra toll. Jeg har tidligere prøvd noen få av deres produkter som jeg i sin tid kjøpte via iHerb, men etter å ha googlet litt rundt og lest mye positivt fant jeg ut at det ikke kunne skade med litt påfyll i makeupbagen. Produktene er kjøpt for egne penger og helt og totalt ikke-sponset. Jeg vet ikke hva det er men av en eller annen grunn føles det litt mer luksuriøst med produkter man har kjøpt selv.

Alle produktene fra e.l.f Cosmetics er såkalt “cruelty free”. Det vil si at de ikke tester på dyr. De er også organiske (økologiske på norsk?), altså uten farlige tilsetningsstoffer. I tillegg er produktene ekstremt rimelige. Jeg er i utgangspunktet skeptisk til billig sminke da jeg med skrekk husker de orange “brunkremene” vi i sin tid kjøpte for en tier på Nille, men etter å ha hørt så mye positivt om e.l.f tenkte jeg at jeg måtte prøve.

Først og fremst må jeg bare si at jeg elsker designet. Ikke noe overdådig gull, border og tull. Rene linjer, sort/hvitt og enkelt og minimalistisk. Veldig Instagramvennlige. Kvaliteten var overraskende bra. Jeg hadde for å være helt ærlig ikke noe særlig forventninger til foundationen for eksempel. En foundation til under hundrelappen kan jo umulig være bra. Vel, selv om det kanskje ikke er den aller beste jeg har prøvd, er den absolutt ikke dårlig. Den kommer er faktisk veldig bra. Fargen matchet perfekt og den var akkurat passe dekkende for meg. Jeg har prøvd myyye dårligere foundation som er tre ganger så dyr som denne for å si det sånn. Rougen/solpudderet var fin og godt pigmentert og den mørkerøde leppestiften var perfekt matt og med kanskje verdens lekreste farge. Alt i alt så tror jeg at jeg har funnet et merke som kommer til å få fast plass i makeup bagen min framover.