Som med så mye annet i livet synes jeg også at det enkle er ofte det beste når det kommer til hverdagsantrekk. Man kommer langt med et par jeans, en skinnjakke og en hvit skjorte som alle er klassikere i skapet. Denne jeansen kjøpte jeg forresten på verdens kuleste lille vintage/second hand sjappe (som jeg selvfølgelig ikke husker navnet på) i Stockholm. Jeg trodde aldri jeg kom til å gå med Levi´s igjen, men der ser man hvor feil man kan ta. Solbrillene er fra By Malene Birger og er nok snart ti år gamle, men de funker fortsatt fint synes jeg. Om man bare velger litt klassiske ting og tar godt vare på dem kan de brukes år etter år. 

Jeg har forresten klipt håret. Det var begynt å bli så slitt og tynt og det hang liksom bare der. Mestparten av tiden havner det i hestehale uansett. Derfor tenkte jeg likså godt at jeg kunne prøve en kortere lengde og jeg må bare si at jeg liker det kjempegodt. Nesten så godt at jeg faktisk kunne tenkt meg å ha det enda litt kortere. Vi får se.