Årets Halloween look?

I disse Halloween tider ser jeg så mange dyktige folk som legger helt utrolig makeup til Halloween og jeg skal ikke påstå at denne looken jeg har gjort her er av de sprekeste jeg har sett. Det var faktisk heller ikke meningen at denne looken skulle ende opp med å se skummel ut, men jeg syntes resultatet ble ganske så creepy. Mulig det har noe med kombinasjonen av sort hår, blek hud og varme gyldne toner å gjøre. Det funker liksom ikke helt. Jeg tenkte det derimot det kunne være en fin look for Halloweenfesten. I alle fall om man ønsker en litt nedtonet look. Jeg føler meg i alle fall som en blanding av Morticia Addams og Cleopatra med et hint av 70-talls discoqueen.

Håret på bildet er en parykk. Jeg elsker parykker, men det er ganske vilt å tenke på at jeg faktisk hadde nøyaktig denne frisyren for ca 10 år siden. Jepp! Inkludert luggen. Det er gøy for en kveld, men jeg tror jeg kan med hånden på hjertet si jeg er glad jeg kan ta den av igjen for å si det sånn.