En av trendene jeg er veldig glad i denne høsten er lakk. Stramme bukser i lakk så definitivt mye bedre ut på meg i tjueårene, men en ting man aldri blir for gammel er et par kule sko. Jeg har siklet på disse lakkskoene fra Zara en stund, men var litt usikker på grunn av hælen. I utgangspunktet synes jeg en litt høyere hæl er penere, og jeg får sånn tidlig totusentalls vibber av kittenheels, men jeg må innrømme at de var ganske kule allikevel. I tillegg er de jo faktisk mulig å gå mer enn 200 meter i uten å få vondt i beina og det er jo alltid et pluss.

Resten av antrekket er for så vidt også fra Zara. Jeg handler egentlig ikke nye klær så ofte siden jeg allerede har alt for mye, men av og til får jeg allikevel lyst å spice opp garderoben litt. Spesielt nå på høsten fordi jeg elsker høstmoten og da er alltid Zara min “go to” butikk. Mulig jeg er litt kjedelig der, men når det kommer til trendy klær for en rimelig penge er de virkelig best i mine øyne.