Det gikk plutselig opp for meg at jeg har glemt å poste mitt eget antrekk fra Oslo Runway. Ikke at det var det mest kreative, men her er det i alle fall. Samboer mente jeg så ut som Michael Jackson og jeg må innrømme jeg følte meg litt som en smooth criminal der jeg strutta nedover gata på tur mot Sentralen. På veien gikk jeg tilfeldigvis forbi Theatercafeen hvor ByTimo nettopp hadde avsluttet moteukas første visning og straks følte jeg meg som hvilken som helst hverdagshelt på tur til jobben i DNB. Det er sykt hvor fort man kan gå fra å føle seg overpynta til å føle seg som en grå mus i samme antrekk alt etter hvem man sammenligner seg med. Min sorte 80-talls inspirerte look framsto med ett ganske konservativ blant alle fargene.

Jeg er som dere sikkert ser ikke så veldig flink å holde meg til den “naturlige” og konservative stilen når jeg redigerer, men jeg har det veldig gøy i Photoshop da.