Jeg har fått ny frisyre! Vel, i alle fall for en dag. En fredagskveld for en stund siden (etter et par glass vin) fikk jeg helt ut av det blå så lyst å kjøpe meg en parykk. Så jeg gikk rett og slett på eBay og kjøpte meg en for under en hundrelapp. Jeg hadde glemt hele parykken før den plutselig dukket opp i postkassa mi her om dagen. Jeg hadde ikke akkurat så store forventninger til en billig, syntetisk parykk fra Kina, men jeg må ærlig innrømme at jeg ble positivt overrasket. Den var jo skikkelig kul. Nå tror jeg at jeg blir nødt til å klippe meg og farge håret sånn som det her altså.

Jeg digger “Granny grey” looken, men den er ikke den enkleste fargen i verden å oppnå. Og om man etter flere behandlinger med bleking faktisk klarer å oppnå noe som dette, sitter fargen i sånn ca et halvt nanosekund. Fudge sin lillasjampo kan hjelpe å holde fargen kald en stund, men dessverre har jeg såpass mye gule pigmenter i håret at de alltid sniker seg tilbake etter kort stund. Da er det bra det finnes billige, syntetiske parykker fra Kina.

Da jeg var barn var jeg helt sikker på en ting, og det var at jeg ikke skulle ha sånn bestemorhår når jeg ble gammel. Nå har jeg altså kjøpt meg bestemorhår parykk helt frivillig i en alder hvor jeg teoretisk sett kunne vært bestemor selv (Yikes!!) og digger den. Men jeg tror jeg venter litt med permanentkrøllene. Bestemorlooken blir selvfølgelig komplett med et par vintage briller med gjennomsiktig frame. Jeg føler meg som en av disse kule kunstner bestemødrene fra Brooklyn. Bring on the grey hairs…eller kanskje ikke.