For å være helt ærlig hater jeg å gå med lange negler i hverdagen. Jeg klarer aldri å venne meg til det og føler de er i veien hele tiden. I tillegg har jeg skikkelig små og tykke hender så lange negler ser litt rart ut på meg. Samtidig elsker jeg å pynte meg og har ingen problem med å gå med løsnegler så lenge jeg kan ta de av på slutten av dagen. Det virker som marmortrenden ikke vil gi seg med det første og for en stund siden fant jeg disse på Etsy. De er håndmalte av en jente fra USA som driver med negledesign. Neglene er i stiletto fasong og i normal størrelse, men jeg har bittesmå hender så det er mulig de blir en anelse store til meg. Eller kanskje jeg bare føler det sånn siden det er så uvant med lange negler.

Er det bare meg som synes det er så utrolig gøy med sider som Etsy og eBay? Her kan man jo finne alt mulig rart. Jeg prøver å være litt minimalistisk i hverdagen og ikke kjøpe for mye av ting jeg ikke trenger, men jeg er utrolig svak for sånt typisk eBay “stasj”. Løsnegler, parykker, hatter, briller og solbriller i alle fasonger etc. Ikke nødvendigvis noe man går med til vanlig, men om jeg er så heldig å få en mulighet til å kle meg ut har jeg i alle fall nok utstyr liggende.