(*Sponset produkt)

Mon Paris, mitt Paris. Parfymen fra YSL er inspirert av kjærlighetens by og når jeg lukter på denne går tankene mine til Paris om våren. Til cherry blossoms, peoner og elegante kvinner i høye hæler og dyre kjoler som står på balkongen på luksushotellet og ser ut over Eiffeltårnet. Samtidig som hun drikker champagne og spiser ferske jordbær, dyppet i mørk sjokolade såklart. Skikkelig Instagram klisje, jeg vet, men det er faktisk dette den lukter i mine øyne (nese). Blomster og røde bær. Eleganse, luksus og sensualitet.

Mitt Paris er kanskje ikke like romantisk og elegant, men det er absolutt en av de vakreste byene jeg har besøkt. Å sitte på en utekafe på Montmartre og drikke (kald og sur) rødvin, å klatre opp på toppen av Sacre Ceour for å nyte utsikten, shopping og kunst i Marais (eventuelt lugubre sex-sjapper og billig baguett om du går deg vill på turen dit). Å spasere langs Seinen og se på gatemusikanter og kunstnere og bare kjenne at du lever. Å nyte fransk cuisine (bestille biff, men få laks fordi den noe arrogante kelneren som ikke snakker engelsk påstår det var det du bestilte). Å gå rundt med stripete genser og alpelue på fullt alvor og bli overlykkelig når en amerikansk dame tar deg for å være “a local” på supermarkedet. Vi har vel alle vårt Paris. Jeg er veldig glad i mitt.

Jeg er også veldig glad i denne parfymen fra YSL og kjenner at dette lett kan bli min nye favorittparfyme. Den er akkurat passe balansert, ikke for lett, ikke for tung og med en perfekt dose sensuell. Det er også en sånn parfyme som bare blir bedre og bedre jo lengre jeg har den på. Jeg får veldig lett hodepine av å lukte på parfymer, men denne har ikke gitt meg det til nå. Sånn designmesssig håper jeg bildene snakker for seg selv. Den er akkurat like lekker som man forventer at en parfyme som heter Mon Paris skal være.

Hvordan er ditt Paris?