På fredag var det duket for årets Femelle sommermiddag og jeg var så heldig å få treffe noen av mine flotte “kolleger” her på Femelle. Kvelden viste seg å bli en suksess og hverken regn, klam luftfuktighet eller total skivebom med antrekket (kjente det var helt feil allerede på bussen innover, men what can you do…) klarte å sette en demper på stemningen.

Skal jeg være helt ærlig synes jeg at slike blogg events fort kan bli litt småkleine, men Femellejentene viste seg å være en flott gjeng og vi hadde det veldig gøy. Vi startet kvelden med after work på ASIA Aker Brygge hvor vi fikk servert småsnacks og vin mens DJ’n spilte chill musikk. Etterhvert var det klart for middag også den på ASIA, og jeg må bare si at Nnenna og Nicole hadde gjort en kjempejobb med å arrangere middagen. Både bordstyling, goodiebags og alt var skikkelig Instagramvennlig. Maten var også nydelig. Asiatisk mat er ikke min favoritt i utgangspunktet, men alt her smakte veldig godt. Jeg likte spesielt godt forretten som var fingermat i forskjellige varianter. Dette er min absolutt favorittmåte å spise på. Perfekt om du er ute med venner og ønsker å bare sitte og drikke vin og smake på litt forskjellige ting. Jeg anbefaler spesielt å teste ut deres summer taquitos, de var fantastisk gode.

Jeg kjenner det byr meg bittelitt imot å poste disse bildene av meg selv fordi jeg ser ut som en steingal seriemorder, men litt selvironi må en vel ha. På grunn av en litt uheldig kombinasjon av fet hudtype, luftfuktighet som i en Mexicansk jungel i juli og dårlig belysning skinner jeg i tillegg som en diskokule på alle bildene som ble tatt. Jeg er altså ikke så skinnende og skummel som dette til vanlig (håper jeg). Et lite tips om du er på bloggevent og ønsker å se bra ut på bildene, alltid vend ansiktet mot lyset (hvorfor glemmer jeg alltid dette) og ha med pudder (!).

Diskokule eller ikke, vi hadde det nå i alle fall utrolig gøy og jeg håper det ikke blir lenge til neste gang.