(*I samarbeid med Klokker.no)

Når det kommer til antrekk er detaljene vel så viktig som antrekket i mine øyne. Et par briller, røde lepper, høye hæler eller en lekker klokke er ofte det lille ekstra som kan ta et ellers ganske plaint antrekk til nye høyder. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har vært noen ivrig klokkebruker tidligere, men jeg liker at trenden går mer mot mer enkle og stilrene klokker. Det er ingen hemmelighet at jeg er spesielt glad i klokkene fra Daniel Wellington da de er nettopp enkle og stilrene, uten noe unødvendig dilldall.

Hos Klokker.no finner du et stort utvalg klokker for enhver smak. Blant annet denne sorte modellen jeg har på meg her. Jeg elsker denne modellen fordi den er så klassisk og passer til absolutt alt. En perfekt hverdagsklokke. 

Blazer: Vintage // Jeans: H&M // Briller: eBay

Klokke: HER