(*I samarbeid med Beautybrands.no)

Ønsker du deg fyldigere lepper uten injeksjoner? Da må du prøve Instaplumper fra Violent Lips, lip plumperen som faktisk fungerer. Vel, det sier ihvertfall reklamen, men gjør den egentlig det? Jeg har vært så heldig å få prøve det nye produktet Instaplumper som sies å være en “game changer” når det kommer til produkter som skal gi fyldigere lepper. Funker lip plumpere, eller er det bare en hype?

Først og fremst er det viktig å presisere at hvor fornøyd du blir med resultatet vil være avhengig av hvilke forventninger du har. Om du har veldig smale lepper i utgangspunktet og ønsker å se ut som Kylie Jenner vil du nok trenge sterkere saker enn Instaplumper. Lip plumpere inneholder ingredienser som får leppene dine til å hovne litt opp, men bare til en viss grad (og bra er nå det tenker jeg, du ønsker ikke denne sugeleppe looken som var så populær på YouTube for en stund siden). Så for å komme til poenget, lip plumpere funker, men effekten er begrenset.

Det som er annerledes med Instaplumper i forhold til andre plumpere jeg har prøvd er at det er en slags behandling, hvor du skal ha produktet på leppene en gitt stund før du skyller det av (altså ikke en lipgloss). Dette gjør at effekten varer lengre, selv om du skulle være av typen som liker å spise(!) av deg leppestiften.

I en pakke med Instaplumper er det 8 behandlinger. Hver behandling består av et sett “papirlepper” som du klipper til og plasserer over dine egne lepper og fukter med vann så produktet setter seg. Produktet skal sitte på mellom 15-60 minutter (du kan ta av papiret). Jeg må ærlig innrømme at det gjorde kjempevondt til å begynne med. Mulig jeg er pysete, men det kjentes virkelig ut som jeg hadde gnidd chilli rett på leppene. Om du har veldig tørre eller sprukne lepper anbefaler jeg derfor å vente med behandlingen. Jeg hadde veldig lyst å gi opp etter bare 10 minutter, men jeg anbefaler allikevel å vente litt fordi etter ca 15-20 minutter forsvant brannfølelsen fullstendig og alt var bare velstand igjen. 60 minutter var null stress etter dette.

Ble leppene større? Ja de ble litt større og så litt hovne ut i noen timer etter behandlingen. Effekten var ikke voldsom, men såpass merkbar at mannen i huset kommenterte det. Nå har jeg ganske store lepper fra naturens side så jeg syntes faktisk mine ble litt vel store, men jeg tenker meg at dette produktet er perfekt for dem som har normalt fyldige lepper og som ønsker seg en liten boost før en date eller noe sånt. Om du som meg er av typen som hater å gå med lipgloss (eller spiser den opp) og tåler endel prikking i leppene og ønsker litt fyldigere lepper for en kveld kan Instaplumper være verdt å sjekke ut. Produktet får du kjøpt HER.