Tidligere i uken var jeg en tur i Oslo og traff min vakre bloggkollega Nnenna (sjekk ut bloggen hennes HER) for å teste ut en behandling som dere kommer for å få høre mer om senere. Det som slår meg hver gang jeg er i Oslo er hvor lite jeg faktisk kjenner byen, til tross for at jeg er der ganske ofte. Jeg finner stadig nye perler. Denne gangen gikk jeg rett på verdens kuleste lille galleri. YellowKorner er visst et fransk konsept som nå har åpnet i andre etasjen til den minst like kule interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge. YellowKorner har fotokunst innenfor flere ulike kategorier, alle veldig stilige, men det var mote kategorien jeg virkelig falt for. Jeg elsker mote og jeg elsker kunst så dette var helt perfekt for meg. Det beste av alt var at prisene her ikke var alt for ille heller. Hit skal jeg definitivt neste gang jeg trenger noe å henge på veggen hjemme.

Etterpå spiste vi lunsj på Alberts Bistro, det også på Aker Brygge. Jeg er over gjennomsnittet glad i fransk mat så jeg trives veldig godt her. Denne gangen ble det en crouque-monsieur, en grillet ost og skinke sandwich jeg ofte spiste til frokost/brunsj sist jeg var i Frankrike (memories<3). Denne hadde itillegg bechamel saus med et hint av trøfler, så er du osteelsker som meg vil du sette pris på denne.

Etter lunsj var vi en kjapp tur innom Undorns showroom i Hegdehaugsveien hvor vi rakk å få en kjapp titt på den nye kolleksjonen til danske Hosbjerg som skal lanseres i Norge i disse tider. Vi fikk ikke så mye tid til å se oss rundt, men stikkordet for kolleksjonen virket på meg å være skandinavisk minimalisme, kvalitetsmateriale som skinn og kasjmir og endel avslappede og sporty elementer. Jeg syntes faktisk det var ganske kult og der var en del ting der jeg lett kunne sett i mitt eget klesskap.

Nå har jeg (dessverre) et par joggesko som står klare og venter på meg i gangen, men belønningen blir pizza, rødvin og Netflix i kveld. Ønsker dere alle en riktig god helg.