(*I samarbeid med Happybox.no)

Da har jeg endelig mottatt en ny Happybox. For dere som ikke vet det er Happybox en eske med skjønnhetsprodukter du kan abonnere på og som du da får sendt hjem til deg fire ganger i året. Hva du får varierer fra gang til gang, men det er alltid minst fem produkter og det er snakk om fullsize, ordentlige produkter, ikke små vareprøver. Er du glad i å teste ut nye beauty produkter er dette med andre ord noe for deg.

I denne utgaven av Happybox fikk jeg en neglelakk fra OPI, en pleiende exfoliator for ansiktet, en kroppsolje som luktet helt himmelsk, en nude leppestift, en tannblekingspenn, en neglefil, en neglebåndsolje og en dusjsåpe. Det ser altså ut som det ligger an til en skikkelig spakveld på meg i nærmeste framtid.

Det som er litt fint med slike ting som Happybox er at man kan oppleve å få ting man egentlig trenger, men av en eller annen grunn (latskap) ikke har skaffet seg. Neglebåndsolje er en sånn ting for meg. Jeg har kjempetørre neglebånd og hver eneste gang jeg får manikyr (sånn ca en gang i året) får jeg høre at jeg trenger en slik olje, men jeg glemmer liksom alltid å kjøpe en. Heldigvis for meg inneholdt denne Happyboxen en neglebåndsolje jeg ihvertfall til nå er svært fornøyd med. Neglelakken fra OPI var også veldig bra. Jeg ble litt skuffet først fordi jeg syntes den så brun ut og brun er en farge som går dårlig med garderoben min, men da jeg påførte den så jeg at det var en mye kaldere, mørk brunlilla farge som var kjempefin på. Lakken er en slags hybrid mellom vanlig lakk og gel polish og har holdt seg veldig blank og fin. Den virker ikke å skalle av like fort som vanlig lakk heller. Resten av produktene ser også veldig spennende ut og jeg gleder meg til å teste dem ut.