Det er noe litt vemodig med å komme hjem igjen etter en reise, men når man kommer hjem til over 20 grader og sol er det nesten som ferien fortsetter. Jeg har vært skikkelig lat de siste dagene og har stort sett ligget strak ut, lest Harry Hole og drukket Prosecco. Jeg har slitt veldig med motivasjonen til å skrive lengre innlegg en god stund nå så litt ferie fra alt var “just what the doctor ordered”. Nå er det derimot tilbake til virkeligheten og forhåpentligvis vil motivasjonen komme sigende etterhvert.

En plass jeg ikke mangler motivasjon derimot er på shoppingfronten. Jeg har så lyst til å oppgradere garderoben litt men jeg og årets sommertrender er ikke den beste matchen ser det ut som. Jeg kjenner jeg er litt lei av de sedvanlige skinnyjeansene men disse buksene som er så populære for tiden og som ser så bra ut på andre får meg til å se ut som en sopp. De kledde meg ikke sist de var in (som awkward tolvåring), og de kler meg ikke nå heller. Apropos jeans og trender. Kunne du tenkt deg å slenge deg på denne? Tror ikke jeg vill følt meg helt trygg på gata med den der gitt. Nei, jeg får vel heller satse på noen nye accessories fra eBay som er min go to plass når jeg trenger noe jeg ikke kan finne andre plasser. Har dere noen tips for å sprite opp en litt kjedelig garderobe?