(*I samarbeid med CaseApp)

Jeg har designet mitt eget iPhone deksel! Hvor kult er ikke det? Det finnes utrolig mange lekre mobil deksel for tiden, men det er noe spesielt med ha et helt personlig et som ingen andre har. Derfor ble jeg kjempeglad da jeg ble kontaktet av CaseApp. Hos CaseApp kan man nemlig få designe et sitt eget personlige deksel helt etter egen smak. Jeg visste med en gang at jeg ønsket å bruke en av illustrasjonene mine. Man kan mene hva man vil om tegningene, men det er ihvertfall den eneste av sin sort i hele verden. Om ikke det er eksklusivt så vet ikke jeg. Også er det jo litt ekstra gøy med noe man har laget selv på mobilen sin.

CaseApp.no kan du også designe ditt eget, personlige deksel, eventuelt kan du velge noen av deres ferdige design som også er kjempefine. Jeg anbefaler likevel virkelig å prøve å designe ditt eget. Du kan laste opp bilde fra din egen pc, lage collager, legge på egen tekst eller ferdig skrift, velge bakgrunnsfarge osv (hva med en selfie og teksten flawless over). Du kan til og med velge om du vil ha matt eller blank overflate. Det var fantastisk gøy å prøve seg fram med forskjellige varianter. Ønsker du å prøve gir jeg deg 20% rabatt på din bestilling om du bruker rabattkoden Gunhild20.