I forrige uke var jeg så heldig å få tilbringe en inspirerende kveld sammen med en gjeng flotte influencers fra motekollektivet Insp Fashion. Insp er et internett community hvor moteinteresserte bloggere, vloggere, instagrammere, lesere og følgere kan møtes for å bli inspirert av hverandres stil. Her kan man laste opp egne antrekksbilder og bli inspirert av andres stil. Om man f.eks finner et antrekk man elsker, kan man enkelt sjekke hvor man kan få tak i det selv. Med andre ord litt som Lookbook og Chictopia var back in the day, før de ble for store. Insp lanserer egen app i løpet av mai.

Hver torsdag møtes en gjeng influencers fra Insp til Workshop på Grünerløkka, Insp Love, hvor vi også får besøk at et brand. Denne gangen var det trendavdelingen fra Cubus som kom for å snakke om våren/sommerens trender, med spesielt fokus på badetøy, siden bikinisesongen er rett rundt hjørnet. Stikkord for våren er sterke farger, broderi, blomster print, off shoulder topper, ruffles, volanger, gingham print, hettegensere og fløyel. Om du er glad i den bohemske festivalstilen er det med andre ord bare å glede seg. På badetøysfronten har de latt seg inspirere av Coachella, med mye farger og print, heklet stoff og varme rustfarger inspirert av ørkenen.