(*Reklamelenker)

1. Blazer fra Day Birger et Mikkelsen HER // 2. Sweatshirt fra Ganni HER // 3. Bralette fra Chantelle HER // 4. Jeans fra Denim & Supply Ralph Lauren HER // 5. Veske fra Rebecca Minkoff HER // 6. Pumps fra Kurt Geiger HER 

Sweatshirts og hoodies med trykk er for tiden kulere enn noen gang og ikke bare nødvendigvis for tenåringene. Hvor kul er for eksempel ikke denne “Cherry Bomb” genseren fra Ganni? En måte å gjøre den sporty og avslappede stilen mer voksen og classy på er å kombinere de litt mer “casuale” plaggene som en sweatshirt og et par hullete jeans med mer pyntede plagg. Som et par lekre pumps og en klassisk blazer. Her er det muligens endel “eksperter” som ville vært uenige med meg, men jeg elsker kontraster og det å kombinere ulike stilarter i et antrekk er skikkelig kult i mine øyne.