Som du kanskje har lagt merke til er jeg veldig glad i sort, hvitt og grått i klesveien og det går naturlig nok mye i disse fargene da jeg har bygd garderoben min rundt dem. Så når jeg kjøper noe i en annen farge blir det til at jeg ikke bruker det så mye, uansett hvor fint det er. Beige og nude er en sånn farge jeg synes er kjempefin på andre, men sliter litt med å implementere i min egen garderobe.

Trench coat er et absolutt “must have” i garderoben, men jeg har ikke funnet en jeg har følt meg vel i før nå. Delvis fordi fargen ikke har vært helt riktig. Heldigvis fant jeg for en stund siden den perfekte trench coaten på Zara. En perfekt trench skal være beige (ikke grå eller sort) mener jeg. Dessverre krasjer de fleste beige farger med resten av garderoben min. Jeg kler heller ikke varme toner noe spesielt. Denne har heldigvis en noe kaldere beige tone og går derfor mye bedre til resten av garderoben min. Noe jeg er veldig glad for da jeg mener at garderoben liksom ikke er helt komplett uten den perfekte trench.