(*reklamelenker)

1. Studded bikerjakke fra NLY Trend HER // 2. Denim shorts fra NLY Trend HER // 3. RayBan Aviators HER // 4. Boots fra Anine Bing HER // 5. Bots fra Vagabond  HER // 6. Veske fra Calvin Klein HER// 7. Bl.azer fra Mango HER // 8. T-skjorte fra Only HER // 9. Jeans fra NLY Trend HER // 10. Beret fra Hope HER // 11. T-skjorte fra BOSS Orange HER // 12. Hatt fra Day Birger et Mikkelsen HER

Jeg har alltid syntes at modeller er spesielt flinke til å kle seg off duty. Tenk Kate Moss, Erin Wasson, Karlie Kloss, Cara Delevingne, Gigi Hadid og Kendall Jenner. Nå er det jo sånn at de fleste modeller vil se bra ut i en søppelsekk, men det er noe med stilen som har det det der “je nais se quois” preget over seg. Jeg synes “model off duty” looken er perfekt for oss nordmenn som liker det enkelt og komfortabelt, men fortsatt vil se bra ut.

Hovedregelen for denne stilen er at det skal være enkelt, og gjerne litt rocka. Det går mye i sort, grått og hvitt. Skinnjakker, ripped jeans , band t-skjorter, denimjakker, skinnbukser, flate boots og studs går ofte igjen. Bare husk å ikke overdriv. Kjører du f.eks studded bikerjakke, er det greit å la resten være ganske plaint. Sorte skinnyjeans og en lett over-sized hvit t-skjorte med et stoff i god kvalitet er perfekt. Eller en oversized blazer, denim shorts, band t-skjorte og et par studded boots fra Anine Bing. Gi looken det lille ekstra ved å tilføre en hatt. Det krever litt selvtillitt å gå med hatt, men det kan virkelig løfte et enkelt antrekk mange hakk og gir deg litt mer attitude. Alpeluen er et klassisk plagg som ser ut til å gjøre et comeback denne sesongen, og gir antrekket et litt mer feminint og mindre rocka preg.

Dette er ikke den rette looken å kombinere med med full contour, glitter og løsvipper. Både sminke og hår skal ha et effortless preg. En lav messy bun er perfekt. Sminken kan holdes enkel, men smoky eyes eller knall røde lepper passer bra til denne stilen. Bare ikke begge deler på en gang.

Hva synes du om denne stilen?