Er det flere som har merket at engasjementet på Instagram har droppet betraktelig og at det har vært vanskelig å få nye følgere i det siste? Vel, det trenger ikke være bildene dine det er noe galt med. Instagram er en merkelig ting, hver gang man tror man har funnet “the magic sauce” ruller de ut en ny algoritme for å ødelegge. Det nyeste stuntet er visst noe kalt en shadowban. Altså at Instagram gjør deg mindre synlig ved at bildene dine ikke dukker opp under hashtaggene du har brukt. Jeg har sett mange frike ut over dette fenomenet i det siste så jeg tenkte jeg måtte finne ut om jeg var blitt shadowbannet. Det skal ikke akkurat være noen grunn til det da jeg har fulgt reglene, men joda det viste seg at jeg tydeligvis også har blitt shadowbannet av Instagram. Uten å ha gjort noe annet galt enn å ha brukt hashtaggen #ootd.

Jeg synes forsåvidt ikke dette er noe å ta sånn på vei over da jeg ikke føler hashtags gir meg noe mer engasjement uansett (dette kan vel forsåvidt være grunnen til det når jeg tenker meg om). Det er alt for mange bloggere og influencers som baserer hele sitt virke på Instagram ene og alene så når noe som dette skjer, skjønner jeg jo frustrasjonen. Samtidig kan det være greit å tenke på at man kanskje ikke burde legge alle sine egg i en og samme kurv. Jeg synes bare dette understreker viktigheten av å ha en egen platform (blogg/nettside/whatever) fordi Instagram kan forsvinne i morgen og med det de 20K følgerne også. Din egen nettside har du kontroll over. Sats også heller på å bygge gode relasjoner med de følgerne du har enn å drive å manisk chase nye hele tiden. Bare et velment tips fra meg. Du kan forsåvidt sjekke om du er bannet HER.

Så til de litt mindre viktige ting som dagens antrekk. Jeg er veldig glad i korsett trenden for tiden fordi den bare klemmer inn alt på midten så man går fra badeball til timeglass på null komma niks. Det er selvfølgelig ikke noe du ønsker å ha på deg etter et stort måltid, men denne er faktisk ikke så ubehagelig å ha på som det ser ut. Den kjennes egentlig mer ut mer ut som en vest enn et korsett. Det er ihvertfall perfekt for å gi litt fasong til en over-sized skjorte, noe som er bra når man ikke er verdens høyeste. Ellers ønsker jeg dere alle en riktig god fredag.