Happy Hump Day som de sier i USA. Et merkelig begrep men det betyr at vi er akkurat på toppen av humpen av uka og etter i dag er det bare nedoverbakke mot helga. Jeg har litt skrivesperre for tiden og føler jeg for det meste bare produserer halvhjertet dritt  så derfor tenkte jeg heller til å linke til et skikkelig bra blogginnlegg som jeg ble tipset om her om dagen. Som dere kanskje har fått med dere har jeg skrevet litt tidligere om såkalte fake influencers. Altså folk som har jukset seg til Instagram “fame”. Vanligvis er ikke dette noe som ville ha brydd meg, men på grunn av at det blir vanligere å tjene penger på sosiale media er det vel ikke heeelt legitimt å jukse seg til betalte samarbeid og lure eventuelle samarbeidspartnere. Som Em Sheldon er inne på i innlegget sitt, vi får bare håpe de innerst inne sitter med litt dårlig samvittighet.

Det viser seg også at nå er det faktisk mulig å avsløre hvem som jukser og spiller skittent på Instagram og andre sosiale media. Mulig jeg bare henger etter, men jeg hadde faktisk ikke hørt om Social Blade før. Her kan du ihvertfall sjekke statistikken til din favoritt Insta personlighet. Det er selvfølgelig litt stygt å bare anta, men jeg gjør det nå likevel. Om det viser seg at en blogger har fulgt 1000 og avfulgt samme antall hver dag i en lang periode ser det jo ikke akkurat så bra ut. Jeg mener, det er greit å avfølge en og annen, men ikke hundrevis hver dag. Da er det noe fishy going on i min mening.

Jeg ser forsåvidt på min egen statistikk at jeg selv burde bli litt flinkere å følge folk. Statistikken min så litt sløv ut for å si det mildt. Til mitt forsvar har jeg vært skikkelig sliten i det siste og har prioritert mye tid borte fra sosiale media. Noe jeg tror er viktig å gjøre i blant fordi det kan bli litt overveldende i lengden. Forhåpentligvis kommer jeg sterkere tilbake. Både når det gjelder blogginnlegg og sosiale media.