(*Inneholder reklamelenker)

Dette er en makeuplook som alltid funker og som i min mening ser bra ut på absolutt alle. Solbrun, glødende hud, lett sotede øyne, glossy eller nude lepper og stort, bølgete hår. En look vi ofte ser blant annet på Victorias Secret modellene. Det er kanskje den enkleste sminken man kan legge sånn rent teknisk sett, og det tar ikke lang tid, men det funker hver gang. Det er også en look som kler de aller fleste i motsetning til andre sminke looker som winged liner, cut crease, knallfarger, glitter osv. Når jeg sminker meg som dette nevner typen alltid at nå var jeg ekstra fin sminket. Når han legger merke til noe sånt, må det jo bare være bra.

Victorias Secrets modellene er kjent for at de alltid ser så ufattelig sunne og freshe ut. Som om de gløder. Nå skal jeg ikke skryte på meg å være noe Victorias Secret materiale, men alternativet var å vise sminken på samboer og han var ikke så gira på tanken. Uansett, hemmeligheten bak den glødende huden er å bruke bronzing produkter og highlighter på riktig måte. Huden kan godt være fri for foundation selv om den ikke er perfekt. Jeg har selv kun brukt selvbruningskrem og litt concealer for å jevne ut litt mørke partier. Jeg er ganske blek for tiden så jeg valgte å legge et par lag med selvbruningskrem fordi jeg synes solpudder på veldig blek hud kan bli litt krasj. Om du har dårlig tid kan du gjøre som meg å bruke en instant selvbruner som kan vaskes av.

Mange som er veldig lyse fra naturens side tror at de ikke kan bruke selvbruning og bronzer fordi det ser flekkete og unaturlig ut, men husk at det finnes lysere varianter av disse produktene som vil gi mer glød og kun en anelse farge. De lyseste hudtypene kan også med fordel velge kalde farger, som sølvfarget highlighter, lys rosa lipgloss og øyenskygge som går mer mot nude enn gull og bronse. Er du så heldig å ha fregner synes jeg det er kjempepent å ikke dekke dem til, men la dem skinne igjennom.

Jeg har deretter lagt litt bronzer i kinnene, panna og under haken og så litt highlighter på kinnbena, langs nesen og opp mot midten av pannen. Jeg foretrekker flytende highlighter, men du kan også bruke pudder. Siden denne looken skal se mest mulig naturlig og avslappet ut trenger du ikke bruke den klassiske contour/highlight teknikken. Bare bruk en stor kost og påfør solpudder på gamlemåten. Det skal ikke se for perfekt ut.

Øyenskygger i brunt/gull/nude toner kler de aller fleste og ser veldig bra ut til denne looken. Unngå å kjøre hard flytende liner, bruk heller eventuelt en kajal og smudge godt utover. Det er viktig at du blender godt og unngår for harde linjer. Avslutt med et godt lag volum mascara. Jeg har ikke gjort det her, men ønsker du litt ekstra sexy faktor kan du bruke falske vipper. Bare pass på at de ikke er av den tykke og unaturlige sorten. Vippene skal være lange, buede og tykke, men fortsatt se litt wispy og naturlige ut om du skjønner.

Avslutt med litt blank eller lett tinted lip gloss og gjerne også litt highlight langs kragebein og decolletage. Denne sminkeloooken går som hånd i hanske med stort, voluminøst hår. Gjerne med krøller/bølger. Jeg krøller alltid håret med slettetang fra GHD for den litt rufsete og uperfekte looken.

 

SHOP THE LOOK:

1. Løsvipper fra Ardell HER // 2. Highlighter fra Isa Dora HER// 3. Bronzer fra Milani HER // 4. Øyenskygger fra Clarins HER // 5. Pleiende lipgloss fra Clarins HER // 6. Instant Tan fra  St.Tropez HER // 7.  Selvbruningsolje fra St.Tropez HER // 8. Volum mascara fra Max Factor HER // 9.  Styler fra GHD HER