Det er ikke noen hemmelighet at jeg ofte føler meg veldig kjedelig i klesveien. Det er fristende å hele tiden ønske å kjøpe seg noe nytt for å vise fram her på bloggen. Dessverre er dette lite bærekraftig både for miljøet og bankkontoen. Å drive blogg når man har skapet fullt av lekre klær er ingen sak, men det som virkelig er imponerende er disse jentene som klarer å drive moteblogg med sånn ca 6 klesplagg i skapet (ja de fins!). Jeg har med andre ord ingen unnskyldninger for å gå rundt og kle meg kjedelig.

Et lite tips for å sprite opp et litt kjedelig antrekk er å fokusere på detaljene. Man trenger ikke kjøpe noe nytt hele tiden, men skal man først det er det billigere å heller kjøpe noen nye accessories, som smykker, ringer, nettingstrømper etc. Eventuelt kan man kjøre en litt mer spennende hårfrisyre enn den sedvanlige hestehalen. Jeg syns ihvertfall slike små detaljer har utrolig mye å si.

Også er det bare meg, eller er detail shots mye mer spennende enn vanlige helfigurs antrekksbilder? Jeg er ihvertfall veldig glad i å se de samme tingene fra en ny vinkel innimellom.

Jeans fra H&M // Skinnjakke fra Zara // Klokke fra JORD // Øreringer fra Glitter // Solbriller fra Prada // Sko fra Mai Piu Senza