Dagens hårsveis er pull through flette, eller ihvertfall noe som skal ligne på en pull through flette. Jeg har aldri helt klart å få denne fletten perfekt, mye fordi håret mitt er såpass oppklipt at det bare stritter ut av fletten. Pull through flette ser definitivt penest ut på hår som er noenlunde i samme lengde, men jeg syns ikke nødvendigvis fletter trenger å være så pene jeg da. Personlig syns jeg i 99% av tilfellene at fletter ser best ut når de er litt “rotete”, dvs rufsete og uperfekte.  Ihvertfall på alle over 10 år.

Merkelig nok er det ofte det samme med mennesker. Det er rart at vi bruker så mye tid og penger på å gjøre oss perfekte også er det nettopp ting som den litt skjeve fortanna som gjør at vi faller for akkurat ham. Fordi helt ærlig, fins det noe mer kjedelig enn noe som er fullstendig overpolert og helt uten feil? 

Sånn prøver jeg ihvertfall å tenke hver gang jeg kjenner at jeg er på tur å gå i perfeksjonsfella. Det er rart hvordan vi elsker andre i livet vårt tross alle deres “feil” og “mangler”, mens vi ikke kan godta de samme “feilene” hos oss selv.

Jeg tror vi ville vært så utrolig mye mer kreative og innovative om vi bare turte å drite litt på draget av og til og ikke alltid strebe etter perfeksjon. Kritiske mennesker er ofte aller verst mot seg selv, så neste gang noen eventuelt skulle kritisere deg unødvendig, prøv å tenk på hvor synd det er på denne personen som føler de må slenge unødvendig dritt. Slike ting kommer alltid fra en ganske mørk plass. Mennesker som er fornøyd med seg selv har sjeldent behov for å gå rundt å kritisere andre i tide og utide. Ihvertfall ikke når det ikke er ønsket.

Ha en fin dag!