Selv om jeg i går skrev om det å gå uten sminke og viktigheten i å ikke legge all sin verdi i utseendet, er det ikke til å komme unna at sminke faktisk er veldig gøy. Jeg har alltid vært fascinert av hvordan man kan manipulere virkeligheten ved hjelp av riktig sminketeknikk, lys og fotografi. Å drive med makeup er utrolig kreativt og i mine øyne en fullverdig kunstform.

Jeg tenkte derfor å vise noen av mine favoritt produkter for tiden. Om jeg måtte velge kun et produkt jeg kunne bruke ville det definitivt blitt øyenbrynspomaden min fra Anastasia Beverly Hills. Jeg overnappet brynene mine i sann Pamela stil på nittitallet og de kom liksom aldri tilbake, så dette er et must for meg. 

Om jeg sminker meg bruker jeg som oftest bare en CC krem fra Cosmica som gir minimalt med dekkeve, men derimot ser veldig naturlig ut (jeg hater orange fjes og skiller ved halsen). Ønsker jeg mer dekkevne bruker jeg Bare Minerals sin Matte Foundation. Jeg har har tendens til å få litt fet hud og sminken sklir lett av meg i løpet av dagen, så ønsker jeg at sminken skal holde litt lengre bruker jeg denne.

Ellers er jeg veldig glad i rosa for tiden og da spesielt knallrosa lepper. Er veldig fornøyd med den knallrosa leppepennen min fra Yves Rocher. Jeg kan heller ikke glemme å nevne favoritt concealeren min fra Skin Food. Den koster bare 60 kroner (eBay), men helt ærlig så er det ingen andre concealere som kommer i nærheten av denne. Den sklir helt perfekt inn i huden, lysner opp og reflekterer lyset på en veldig fin måte og ser helt naturlig ut.

Hvilke makeup produkter klarer du deg ikke uten?