Denne våren er korsettet tilbake for fullt. Jeg var så heldig å sikre med dette korsettet med pinstripes fra H&M sin studio kolleksjon i fjor høst. Husker jeg bestilte dette og dressbuksa i min vanlige størrelse. Buksa satt som den skulle, men fikk litt sjokk når korsettet skulle på. Det virket først helt umulig men med litt (mye) vrikking, åling og kjefting gikk det utrolig nok på til slutt. Det er faktisk heller ikke så ubehagelig å gå med heller etter at man har fått det på.

Jeg liker å kombinere korsettet med en litt oversized herreskjorte og en vid dressbukse, eventuelt skinnyjeans som her. Synes du korsett blir litt i heftigste laget kan du bytte det ut med et bredt midjebelte i stedet.

Korsett fra H&M Studio AW16/17 // Hvit Herreskjorte fra JCrew // Kåpe fra Mango// Hatt fra H&M Studio AW13/14

Solbriller fra Prada // Klokke fra Daniel Wellingston (få 15% rabatt med koden Gunhild) // Sko fra Mai Piu Senza (Zalando) // Knallrosa leppepenn fra Yves Rocher