Som dere ser har jeg fått lånt meg et tegnebrett og tatt opp en hobby jeg ikke har drevet med siden ungdomsskolen. Tegning. Å tegne på brett er foreløpig omtrent like “lett” som å tegne med tærne, jeg føler strekene bare lever sitt eget liv og ikke gjør som jeg instruerer. Det er helt sikkert en eller annen teknikk man skal bruke, men jeg har ikke helt funnet ut av det ennå.

Tanken var at siden jeg kun bruker egne bilder her på bloggen (tør ikke gjøre noe annet etter jeg hørte om en som ble saksøkt) så kunne jeg variere med litt illustrasjoner innimellom. Det var litt vanskeligere enn først antatt (med andre ord, de ble ikke så pene som jeg hadde sett for meg), men kom ikke å si at jeg ikke er ambisiøs. Jeg har litt for lett for å bli for perfeksjonistisk her på bloggen og si til meg selv at kun mitt beste arbeid et godt nok fordi sånn er det jo med de fleste blogger i dag. De er ikke så personlige lengre, men derimot fulle av ekstremt bra fotografi. Jeg føler jeg må leve opp til dette. Holde meg til “themen”, kun poste mine beste bilder osv. Jo mer jeg har tenkt på det, jo mer har jeg innsett at det er jo bare bullshit. Jeg skal faktisk gå så langt som å påstå at kvantitet er bedre enn kvalitet. 

Hvordan kan jeg påstå noe sånt? Alle vet jo at kvalitet er det viktigste. Vel, jeg er en forholdsvis ny blogger. Det er ingen utenfor meg selv som forventer eller krever noe som helst fra meg. Dette er ikke et glossy magasin hvor alt skal være perfekt hele tiden. Dette er min blogg. Den er ikke perfekt fordi jeg ikke er perfekt. For meg er det faktisk viktig å ta sjanser og gjøre feil, fordi det er ved å ta sjanser man kan komme opp med noe nytt og det er ved å gjøre feil man lærer.

Man kan selvfølgelig velge å “safe” ved å kun poste det man er fornøyd med selv men hvordan skal man da vite hva som slår an? Og hvordan skal man komme opp med noe nytt når man hele tiden bare gjør det som kjennes trygt fordi det er det man kan? Det er faktisk ikke alltid sånn at det man selv syns er veldig bra, er det andre liker best. Det er ganske rart men mange ganger når jeg bare har “slengt noe ut der” som jeg ikke har vært med fornøyd med, har det fått veldig god respons. Andre ganger har jeg postet ting jeg har vært veldig fornøyd med selv og fått en mye mer lunken respons.

Man må faktisk tørre å drite litt på draget av og til her i livet. Jo mer man gjør det jo lettere vil det føles. Det er faktisk ikke så farlig å ikke være så “flink” hele tiden. For meg er det ihvertfall viktigere å få eksperimentere og prøve ut nye ting og hva er en mer perfekt plass for det enn akkurat her på min egen personlige blogg. Derfor anbefaler jeg alle å alltid gå for kvantitet over kvalitet. Fordi det er faktisk ved å gjøre noe hver dag, jevnt og trutt over tid, at du blir virkelig god.