Her om dagen gjorde noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Jeg kjøpte mitt første par “mom jeans”. Du vet disse buksene som ser dritbra ut på disse høye, tynne motebloggerne, men får oss andre dødelige til å se ut om en blanding mellom en kjøttrull og en softis.

Selv  om jeg sverget på at jeg aldri skulle sette min fot i disse da de kom, har jeg etterhvert falt mer og mer for dem. Mye på grunn at jeg er så glad i 80/90-talls stilen som er så populær for tiden. Selv om buksene så ganske komisk ut på i prøverommet, ble det straks bedre da jeg kom hjem og fikk stylet dem med høye hæler, skinnjakke og favoritt hatten. Jeg må ærlig innrømme jeg kjenner meg litt som Claudia Schiffer anno 1992, selv om typen lo litt og mente jeg så ut som jeg var med  i Seinfeld.

Bukse, T-skjorte og hatt fra H&M//Skinnjakke fra Zara//Pumps fra Nelly//Belte og nettingsokker fra Ebay