(*reklamelenker)

1. Lys rosa slip dress fra NA-KD HER // 2. Rosa kåpe fra Selected Femme HER // 3. T-skjorte fra NA-KD HER // 4. Leppestift fra Milani i fargen Catwalk Pink HER // 5. Midlertidig lys rosa hårfarge i sparayform HER // 6. Knall rosa kjole fra  motel Rocks HER // 7. Through the hood sweat fra NLY Trend HER //  8. Knall rosa neglelakk fra Max Factor HER

En av de største trendene denne våren er definitivt sterke farger, og da spesielt rosa. Alt fra duse og lyse rosatoner til sjokkrosa. Personlig har jeg skikkelig lyst på denne lekre rosa kåpen fra Selected Femme. Jeg er ikke så veldig flink å bruke farger, men en slik kåpe vil virkelig sprite opp et litt “kjedelig” sort antrekk. Ellers tror jeg jeg kommer til å bruke mye rosa leppestift og neglelakk for å tilføre litt farger i vår.