Sola skinner og det begynner endelig å kjennes litt vårlig ut i lufta. Forhåpentligvis ikke lenge igjen nå til jeg kan forkaste det jeg føler har vært uniformen min de siste månedene. Store, varme jakker, svære ullgensere, et digert ullskjerf,  lue og bukser med strømpebukse under. Man blir litt begrenset av været her til lands på denne tiden og jeg føler det derfor blir mye av det samme. I dag var det derimot såpass “varmt” at jeg kunne bytte ut den sedvanlige ullgenseren med en vanlig genser.

Jeg føler meg generelt veldig kjedelig og lite kreativ i klesveien for tiden. Nå har jeg aldri vært typen til å pulle off svære tulipanarmer, kitten heels, mom jeans og alt dette som ser så fantastisk ut på andre, men som får meg til å se ut som en gammel tante, men uansett.

Jeg er veldig glad i sort, grått og hvitt og har alltid vært mye mer begeistret for høstmoten enn de blomstrete pastell sakene som vi ofte ser mer av på våren. I år derimot har jeg faktisk likt mye av det jeg har sett av vårmoten så langt. Jeg liker at 80 tallet er tilbake (jeg er skikkelig skap 80-talls entusiast) og rosa er kanskje den eneste fargen jeg klarer å få meg til å bruke i klesveien. Ser uansett fram mot varmere vær og forhåpentligvis litt mer kreative antrekk.