Det er mandag. Ny uke, nye muligheter. Jeg har slitt med lite motivasjon og skrivesperre i det siste. Så for å hjelpe meg ut av kneika har jeg satt meg ned for å skrive et innlegg om motivasjon, og vips så var jeg igang igjen. Det er litt sånn det fungerer av og til. Det er det samme med trening. Selv om jeg vet jeg føler meg bedre etterpå, kjennes det av og til ut som jeg må kjempe mot et to år gammelt hylende barn i trassalderen når jeg skal avgårde. Er det en ting livet har lært meg så er det det at av og til må handling komme før motivasjon, og ikke motsatt. I mellomtiden poster jeg noen snapshots jeg har tatt iløpet av helgen. Driver og tester ut forskjellige innstillinger på kameraet og øver meg på å klare å ta bilder i “manual mode”. Jeg blir liksom aldri helt fornøyd, men tenker at jo flere bilder jeg tar, jo bedre vil de etterhvert bli. Så får det være som det er for øyeblikket.