Dagens frisyre er såkalte milkmaid fletter. Disse er verdens enkleste fletter å få til selv. Du bare rett og slett fletter to vanlige fletter på hver side og fester den opp rundt hodet med hårnåler. Rufs gjerne litt til for en røffere look.  Eventuelt kan du kombinere dem med mørke lepper, skinnjakke og ripped jeans for å dra ned “søthetsfaktoren” litt.

Et lite tips når du fletter håret er å bruke litt tid på å preppe det godt med produkter først. På denne måten vil frisyren holde lenger og flettene vil ikke skli så lett av hodet. Jeg føner alltid håret mitt med et godt volumskum, gjerne et som gjør håret litt trått. Avslutt med hårspray.

Jeg synes det er ufattelig vanskelig å få sminken til å vise på bilder, men her har jeg altså brukt en kombinasjon av gull og sort på øynene. En veldig fin kombinasjon i mine øyne. Og selvfølgelig, mørke lepper må til.