(*Sponset)

Fins det noe mer spennende enn å motta en pakke full av skjønnhets og velværeprodukter i posten? Kall meg gjerne barnslig, men jeg elsker slike “overraskelser”. Happybox er et nytt konsept som gir deg nettopp dette. En gang per kvartal, altså fire ganger i året, mottar du en boks full av skjønnhetsprodukter hjem til deg. For kun 498,- pr boks. Her er det snakk om fullsize produkter og ikke bare små vareprøver. Hver boks inneholder 5-8 produkter og skal ha en verdi på minst kr 1500,- pr boks.

 

Jeg har vært så heldig å få prøve en boks og kan si at jeg absolutt er fornøyd til nå. I denne utgaven mottok jeg en sjampo og balsam fra Skintechnologies. Disse inneholder arganolje som er en veldig pleiende og fuktighetsgivende ingrediens. Supert hvis du er plaget med tørt og/eller skadet hår. Kan nevne at disse er fri for parabener og lukter aldeles nydelig. Jeg fikk også en hårolje, neglelakk, en moisturebalm, en deodorant og en ansiktsmaske fra Skintechnologies som jeg gleder meg stort til å prøve. Fikk også en prøve på Pukka te.

I tillegg til dette fikk jeg også en prøve på hele 14 forskjellige parfymer fra et merke som heter COMMO. Parfymene er inspirert av skandinavisk design og levesett og skal kunne brukes til alle anledninger. Jeg ble bedt om å finne min favoritt, noe som var litt vanskelig da jeg egentlig syntes alle luktet utrolig godt. Jeg er ikke noen “parfymeguri” i utgangspunktet, og det skal veldig lite til før jeg får hodepine om jeg lukter på sterke parfymer. Disse syns jeg derimot var veldig behagelige å lukte på og jeg opplevde dem som veldig rene og friske. Jeg har brukt helgen på å prøve å lukte meg til en favoritt. Det var som sagt vanskelig, men valget falt til slutt på nr 03 Celia og nr 09 Elena.

COMMOs parfymer kan kjøpes i flere norske nettbutikker. Blant annet Vakker.no og Beautybrands.no.

Hvis du har lyst å prøve Happybox har du nå muligheten til få halv pris på den første esken. Du får med andre ord alt dette til kr 249,-. Happybox har ingen bindingstid og du kan når som helst velge å avslutte abonnementet om du skulle ønske det.

Bestill din Happybox HER.