Som dere ser så digger jeg å lage fletter for tiden, og da spesielt tighte hodebunnsfletter. Man lager disse på samme måte som en vanlig “dutch braid” men bruker da mye mindre seksjoner. De er ikke verdens enkleste sak å få til på seg selv, men øvelse gjør mester. Jeg har selv ikke mestret dem helt ennå, men trener stadig på å få dem bedre.

Det som er så fint med fletter er at de trenger slett ikke være perfekte for at det skal se kult ut. Jeg syns faktisk rufsete og “uperfekte” fletter ser best ut, spesielt om man har passert 10 års alderen.

hairstyles (1)

Fiskebeinsfletter er en annen favoritt. Disse skal også helt være rufsete og så fyldige som mulig. Bruk fingrene og dra flettene forsiktig fra hverandre for å gjøre dem tykkere. Avslutt med hårspray.

Hvilke fletter er din favoritt?

 

signatur