Da kan jeg endelig avsløre at jeg har vært så heldig å fått lov til å være en del av en eksklusiv og flott gjeng med bloggere her på Femelle.no. Designet er blitt tweaket litt på og jeg må si at jeg er kjempefornøyd med resultatet.

Jeg heter Gunhild, er 33 år gammel og utdannet frisør. Det kjennes litt sært ut å introdusere seg, for bloggen er jo på mange måter den samme, men samtidig er jeg jo ny her da.

Jeg startet den første bloggen min for circa et år siden på WordPress.com, og skrev da på engelsk med tanke på å nå et bredere publikum. Etterhvert flyttet jeg over til eget domene hvor jeg blogget på gunhildkristiansen.com, og nå er jeg altså her.

I og med at jeg har blogget på engelsk så lenge vil mange av de eldre innleggene naturligvis være på engelsk. Det ser kanskje litt rotete ut, men det får så være.

Overgangen til å skrive på norsk er litt rar, men om det kommer en og annen ord-delings-feil, så får det så være (på engelsk setter man aldri sammen ordene som her i Norge).

Bloggen kommer til å gå i mye av det samme som før. Daglige antrekk, litt hår og sminke, guider og tips og et og annet personlig innlegg. Ser fram til å blogge her på Femelle og håper på å fortsette å utvikle meg selv og bloggen videre i 2017. Ha en fin dag!