Det er iskaldt her for tiden og vi kan vel alle være enige i at sprengkulda virker endel begrensende på stilen. Når man er 163 cm over bakken og alt annet enn sped er det litt utfordrende å holde seg varm og samtidig unngå bamselooken. Min erfaring er at det beste på disse kalde dagene er å kle seg lag på lag. Da kan man holde seg varm ute uten å omkomme av heteslag når man kommer inn en plass.

freezing - Edited

Jeg synes denne jakken fra Zara er perfekt på kalde vinterdager. Den er god og varm og er i tillegg romslig så det er god plass til både ullundertøy og tykke ullgensere under. Det er heller ikke noe minus at den er kjempestilig.

frost

Hvordan kler du deg på kalde dager i vinter?

sideview

Jakke fra Zara//Jeans fra H&M//Genser fra Tiger of Sweden

instagram

Sko fra Senso//Solbriller fra Prada//Veske fra Michael by Michael Kors

signatur